Przykładowe menu

Menu na dziś

Śniadanie: Naleśniki z mascarpone, duszonymi węgierkami i prażonym jabłkiem
II Śniadanie: Puding dyniowo-pomarańczowy
Obiad: Polędwiczka w sosie kurkowym z karmelizowaną marchewką
Podwieczorek: Ptasie mleczko chia z polewą czekoladowo-miętową
Kolacja: Krem z kukurydzy z trawą cytrynową i mlekiem kokosowym z plastrem chrupiącej kaczki

Śniadanie: Makowa owsianka z czekoladą i figami
II Śniadanie: Roladki naleśnikowe z camembert i rukolą
Obiad: Ryż w sosie słodko kwaśnym z tofu i warzywami
Podwieczorek: Smoothie buraczana pomarańcz
Kolacja: Krem z kukurydzy z trawą cytrynową i mlekiem kokosowym

Śniadanie: Orzechowo-amarantusowe musli z jogurtem i jabłkiem
II Śniadanie: Zielone białkowe smoothie (zielony jęczmień, gruszka, kiwi, banan, odżywka białkowa)
Obiad: Indyk w migdałach, pieczone bataty, surówka, tzatziki
Podwieczorek: Ciasto jaglane, sok jednodniowy
Kolacja: Sałatka grecka, pieczywo

Śniadanie: Makowa owsianka z czekoladą i figami
II Śniadanie: Roladki naleśnikowe gryczane z chorizo i rukolą
Obiad: Ryż brązowy w sosie słodko kwaśnym z kurczakiem i warzywami
Podwieczorek: Smoothie buraczana pomarańcz
Kolacja: Krem z kukurydzy z trawą cytrynową i mlekiem kokosowym

Śniadanie: Makowa owsianka z czekoladą i figami
II Śniadanie: Roladki naleśnikowe bezglutenowe z chorizo i rukolą
Obiad: Ryż w sosie słodko kwaśnym z kurczakiem i warzywami
Podwieczorek: Smoothie buraczana pomarańcz
Kolacja: Krem z kukurydzy z trawą cytrynową i mlekiem kokosowym

Śniadanie: Makowa owsianka z czekoladą i figami
II Śniadanie: Roladki naleśnikowe z chorizo i rukolą
Obiad: Ryż w sosie słodko kwaśnym z kurczakiem i warzywami
Podwieczorek: Smoothie buraczana pomarańcz
Kolacja: Krem z kukurydzy z trawą cytrynową i mlekiem kokosowym

Menu na jutro

Śniadanie: Pieczone jajko w papryce z serem camembert z siekaną pachnotką
II Śniadanie: Gęste smoothie ananasowo-bananowe ze świeżym szpinakiem
Obiad: Duszony indyk z pieczarkami z kaszą gryczaną niepaloną, salatka z roszponki i kiełków
Podwieczorek: Kruche tartaletki z budyniem i wiśniami
Kolacja: Krem z buraka z kruszoną fetą i ziołami

Śniadanie: Pieczone jajko w papryce z serem camembert z siekaną pachnotką
II Śniadanie: Gęste smoothie ananasowo-bananowe ze świeżym szpinakiem
Obiad: Boczniak w sosie wiśniowym z kaszą gryczaną niepaloną, salatka z roszponki i kiełków
Podwieczorek: Kruche tartaletki z budyniem i wiśniami
Kolacja: Krem z buraka z kruszoną fetą i ziołami

Śniadanie: Pieczone jajko w papryce z serem camembert z siekaną pachnotką, orzechy włoskie
II Śniadanie: Gęste smoothie ananasowo-bananowe ze świeżym szpinakiem i odżywką białkową
Obiad: Duszony indyk z pieczarkami z kaszą gryczaną niepaloną, salatka z roszponki i kiełków
Podwieczorek: Pieczona pierś z kurczaka w sosie ziołowym na warzywach
Kolacja: Krem z buraka z kruszoną fetą i ziołami z pieczywem i ciecierzycą 

Śniadanie: Pieczone jajko w papryce z serem camembert z siekaną pachnotką
II Śniadanie: Gęste smoothie ananasowo-bananowe ze świeżym szpinakiem
Obiad: Duszony indyk z pieczarkami z kaszą gryczaną niepaloną, salatka z roszponki i kiełków
Podwieczorek: Kruche tartaletki bezglutenowe z budyniem i wiśniami
Kolacja: Krem z buraka z kruszoną fetą i ziołami

Śniadanie: Pieczone jajko w papryce z wędzonym tofu z siekaną pachnotką
II Śniadanie:
Gęste smoothie ananasowo-bananowe ze świeżym szpinakiem
Obiad:
Duszony indyk z pieczarkami z kaszą gryczaną niepaloną, salatka z roszponki i kiełków
Podwieczorek: 
Kruche tartaletki bezglutenowe z budyniem i wiśniami
Kolacja: 
Krem z buraka z ciecierzycą i ziołami

Śniadanie: Pieczone jajko w papryce z żółtym serem z siekaną pachnotką
II Śniadanie: Gęste smoothie ananasowo-bananowe ze świeżym szpinakiem
Obiad: Duszony indyk w pomidorach z kaszą gryczaną niepaloną, salatka z roszponki i kiełków
Podwieczorek: Kruche tartaletki z budyniem i wiśniami
Kolacja: Krem z buraka z ziołami